Drops,Of,Water
За Нас

„So pure“ е нова компанија на македонскиот пазар

„So pure“ е нова компанија на македонскиот пазар на големо (продажба на машини, опрема и средства за чистење) основана од страна на г-ѓа Клаудиа Атељ од Минхен, Германија заедно со македонскиот партнер, г-динот Емил Цебов.  Г-ѓа Клаудиа Атељ зад себе има повеќе од две децении искуство и изградено реноме во Баварија со својата компанија за одржување на хигиена Daily Shine.  Заедно со нејзините германски и швајцарски партнери: Pramol, Cleanfix, Zwetko i EcoLabel, секој од нив лидер на пазарот во својата област, се нуди нова можност на македонскиот пазар за продажба на гореспоменатите продукти, базирана пред се на добропознатата германска професионалност, компетентност и грижа за клиентот.  Во опсегот на клиенти се вбројуваат компаниите за одржување на хигиена, јавни и приватни институции, болници, пензионерски домови, големи кујни, угостители, хотели, ресторани супермаркети и трговци.

Чистиот дом, канцеларија или простор е од огромно значење.