Професионалциво својата област

Како професионална компанија во
бизнисот за чистење, секој детал е важен
за нас.  So.pure е вашиот партнер кој овозможува еколошки  чистење по фер, достапни цени.

Наши бенефити

Што нудиме ние

  • Ефикасност и одлични резултати при чистењето и одржувањето на нега
  • Зачувување на животната средина
  • Одржливост
  • Понатамошен развој
  • Направени во Германија и Швајцарија

Гаранција за задоволство

Природно. Чистo.

Висококвалитетни производи за чистење

Одлични производи, со врвен квалитет

Чисто и ново

Промена која дава нова димензија.

Технолошки развиени

Следна генерација

Технологија за чистење

За нас

 

„So pure“ е нова компанија на македонскиот пазар на големо (продажба на машини, опрема и средства за чистење) основана од страна на г-ѓа Клаудиа Атељ од Минхен, Германија заедно со македонскиот партнер, г-динот Емил Цебов. Г-ѓа Клаудиа Атељ зад себе има повеќе од две децении искуство и изградено реноме во Баварија со својата компанија за одржување на хигиена Daily Shine.

Нашите услуги

Што добивате?

Високо искусен тим за чистење

Обезбедена целата опрема и хемикалии

Осигурена услуга од штети

Обезбедена целата опрема и хемикалии

0 K
Задоволни клиенти
+ 0
Различни услуги
+ 0
Експерт за чистење
+ 0
Искуство